Hírek

balazsgabor_44_2_jogibiztositas2

D.A.S – ha az apróbetűs részt inkább a saját ügyvédedre bíznád…

2021.05.01.

A korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért is nagyon életszerű és hasznos egy jogvédelmi biztosítás fenntartása Németországban. Arra is kitértünk, hogy a nagyobb anyagi veszteségek és túlzó óradíjak elkerülése mellett még az életminőségünkre is kihat egy ilyen megnyugtató hátvéd közreműködése, amikor éppen szükséges. A stressz és aggódás helyett szerintünk sokkal jobb egy minimális erő, energia s pénz befektetése, majd ennek hosszútávú és eredményes használata.

Megnézem
teleclinic_no fekszik az agyon laptoppal az oleben

Jó lenne egy orvos, aki egész nap ott csücsül a zsebedben? Mi fán terem a TeleClinic?

2022.10.15.

Neked hány olyan egészségügyi panaszod, megválaszolatlan kérdésed, vagy gyors megerősítésre váró élethelyzeted adódik, amihez szükséged lenn egy megbízható orvosra? Hány olyan orvost ismersz, aki szívesen segítene neked egyetlen telefonhívásban is a megfelelő irányba orientálódni, mikor épp vészhelyzetben, épp a rendelőtől távol vagy? Hány vizsgálatot, szűrést halasztasz el időponthiány, pénzhiány, vagy épp félelemből való halogatás miatt mostanában? Rengeteg kérdés, és egy nagyon biztató lehetőség felvázolása következik!

Megnézem
frog-914132

Élvezem-e az állami balesetbiztosítás védettséget a WC-ben is?

2021.06.25.

Jó kérdés! A munkaidő része a munkaközi szünet, a pihenőidő. A Munka törvénykönyve szerint legkésőbb 6 óra munkavégzés után 30 perc kötelező pihenőidő van előírva. Több, mint 9 órás munkavégzést követően 45 percre emelkedik a pihenőidő hossza. Ebben az esetben joggal gondolhatnánk, hogy a pihenőidőben végzett tevékenység esetén is élvezzük az állami balesetbiztositás védettségét...

Megnézem